Biologisch Tuinbouwbedrijf Wijngaardhof (Westmalle) zoekt bio-marktkramer

Voor de verdere uitbouw van de marktverkoop zoekt het Wijngaardhof een BIO-MARKTKRAMER

FUNCTIEOMSCHRIJVING
In eerste instantie zoeken wij iemand die verantwoordelijk is voor de verkoop van biogroenten/fruit op de Boerenmarkt te Kapellen op zondagvoormiddag. Op zaterdag bereidt je alles voor, en op zondag laadt je alles in, rij je met de vrachtwagen naar de markt, stelt alles op, verkoop je, en bouw je op het einde alles af, rij je terug en laad je alles netje uit.
Naast de Boerenmarkt te Kapellen zoek je andere (bio)markten waar je wekelijks kan staan.
Deze functie oefen je bij voorkeur uit als zelfstandige maar het kan ook als werknemer.
Een combinatie van marktkramer met bioboer op het Wijngaardhof is ook een optie.

PROFIEL
Je bent een harde werker en fysiek sterk genoeg om zelf tenten op te zetten, vrachtwagen in en uit te laden. Natuurlijk ben je heel sterke voorstander van biologische landbouw en heb je een goede kennis van groenten en fruit. Daarnaast heb je een gezonde commerciële ingesteldheid en kom je graag onder de mensen. Je kan ook goed met een lichte vrachtwagen overweg en hebt een rijbewijs B of C.
Indien je ook als bioboer wenst te werken, dan heb je bij voorkeur een biolandbouwopleiding genoten of voldoende ervaring bij een andere bioboerderij opgebouwd.

AANBOD
Ons aanbod hangt af van de invulling van de functie als zelfstandige of als werknemer. Als zelfstandige kan je de markt-aktiviteit overnemen, inclusief het materiaal en lichte vrachtwagen. Je koopt aan goede voorwaarden onze groenten en fruit aan. Overnameprijs is te bespreken.
Als werknemer krijg je natuurlijk al het materiaal en de producten ter beschikking. Bij voorkeur werken we met een variabel loon, in functie van de verkoop. Verder bieden we een leuke sfeer op een pionier bioboerderij waar je enorm veel kan leren.

HOE SOLLICITEREN
Contacteer ons
- Lode Speleers: lode.speleers@meerdanbio.be of 0484/401357
- Godfried Bervoets: wijngaardhofbiogroenten@gmail.com of 0475/548589

Meer info

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!