Agroecology in Action Forum 2019 - 20 maart 19 - Brussel

Workshops, lezingen, landelijk buffet, kulturele momenten … een dagje om na te denken over de hinderpalen naar een landbouwecologische overgang!

Voelt u zich betrokken met ecologische landbouw en solidaire voeding?

AEOp het menu

Op 20 maart geeft Acroecology in Action u een afspraak op haar 2019-FORUM!

In het kader van Transition now verenigen we onze bewegingen om samen na te denken over de hindernissen aan een overgang naar solidaire en ecologische landbouw op grotere schaal.

Verschillende onderwerpen zullen behandeld worden zoals democratische voeding, welzijn van de producent en de inzet die gepaard gaat met vleesproduktie. Samen zullen we proberen manieren te bedenken om die overgang naar solidaire en ecologische landbouw te bevorderen en te doen groeien.

Met welke ingrediënten?

Een boeiende overlegsdag met lezingen en participatieve workshops maar ook een landelijk buffet en gezellige kulturele momenten!

Praktische informatie

  • Wanneer? Op 20 maart 2019 (de uren worden later bepaald!)
  • Waar? In “La Maison des Associations Internationales » -« Het Huis voor Internationale Verenigingen”, Washingtonstraat 40, 1050 Brussel
  • Hoe ? Door deze datum in uw agenda voor te behouden en u in te schrijven op de Agroecology en action website.
  • Voor wie? Voor alle actievoerende burgers en beroepslui , betrokken in de ecologische landbouw- en solidaire voedingssectoren. Opgepast, het aantal plaatsen is beperkt, we zullen erop toezien dat de diversiteit aan stemmen wordt vertegenwoordigd

AE2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!