Info-avond Leertraject Bio- & BD-landbouw in Gent

Donderdag 17 mei 2018, 19u - 22u.
De Landpoort, Kasteellaan 435, 9000 Gent
Inschrijven voor de info-avond is verplicht!

Denk je erover na om bioboer of -boerin te worden?

Ons leertraject Biologische en Biodynamische landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk.
Werken in en rond de biolandbouw is een mooi en zinvol beroep, maar het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, ... . 
Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide.

Daarom hechten we er veel belang aan dat je als kandidaat-cursist vooraf goed geïnformeerd bent over inhoud en verloop van de opleiding:

 • We vragen je om eerst de beknopte informatie over het leertraject op de website te bekijken (Leertraject) én de infobrochure over het leertraject aan te vragen (Aanvragen infobrochure), en deze aandachtig door te nemen. Zo krijg je een goed algemeen inzicht in alle aspecten van het leertraject.
   
 • Spreekt het leertraject jou na het lezen van de infobrochure nog meer aan?
  Kom dan zeker naar deze (of een andere) info-avond!
   
 • Tijdens een info-avond stellen we het leertraject concreet voor, maak je kennis met de leertrajectbegeleider & andere kandidaten en is er ruimte voor individuele vragen. Kom goed voorbereid naar de info-avond zodat je gerichte vragen kan stellen en al verder vooruit kan kijken (voorstage, …).
   
 • Je op voorhand opgeven voor een info-avond is verplicht! Deelname is gratis. 
  Inschrijven voor deze info-avond kan niet meer. Er zijn wel nog info-avonden in juni waar je voor kan inschrijven.
   
 • Deelname aan een info-avond is een voorwaarde voor verdere aanmelding en inschrijving (Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure).