Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

Na een eerste succesvolle cursus in 2020, organiseert Zaadgoed opnieuw de achtdaagse praktijkcursus in Nederland over instandhouding, vermeerdering en veredeling van biologische rassen en zaadgoed.

Op 3 december kan je op het ILVO in Melle verkennen hoe we plantenveredeling terug in verbinding kunnen brengen met de landbouw, om vanuit het landbouwsysteem met zijn kansen en uitdagingen een antwoord te zoeken naar de uitdagingen van vandaag.