Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

CCBT organiseert in februari 2020 een 4-daagse cursus voor iedereen die start of net opgestart is met de professionele teelt van biologisch kleinfruit. Men mikt zowel op startende kleinfruitbedrijven als op gemengde bedrijven die kleinfruit willen introduceren als neventak.

Voor meer info en programma, klik hier.

Een schrikkeldag kan je maar beter goed invullen, dachten ze bij De Kollebloem. Op 29 februari organiseren ze een dansfeest in de Wattenfabrek in Herzele.

De Velt-markt-Anders, dat is ‘the place to be’ voor iedereen die samen eco-actief aan de slag gaat. En de derde editie is niet zomaar een editie. Het belooft een heus festival in het thema van boeren en bijen te worden. Snuister, ontdek en ga in gesprek: dat is hier de boodschap. Ook de geest halen we uit de slaap. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!