Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

Boerenforum wil de stem van boeren en hun consumenten versterken. Op de wintermeeting wordt bekeken hoe Boerenforum op de kaart van de Vlaamse landbouw kan gezet worden en op welke manier hun boodschap verspreid kan worden.

Tijdens de week van 10 februari kan je je gedurende vijf dagen terugtrekken in het boerderij-atelier,
om er samen met een groep biologische telers machines (om) te bouwen voor het volgende seizoen!

Een schrikkeldag kan je maar beter goed invullen, dachten ze bij De Kollebloem. Op 29 februari organiseren ze een dansfeest in de Wattenfabrek in Herzele.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!