Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

De Landgenoten maakt startende en stoppende boeren wegwijs in het labyrint dat een overname of overdracht kan lijken. Er wordt duidelijk gemaakt welke rol De Landgenoten kan spelen als innovatieve grondpartner en er worden enkele innovatieve praktijken uit andere Europese landen uit de doeken gedaan. Samen wordt bekeken hoe starters een plek kunnen vinden op het veld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!