Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

Op zondag 23 april gaan deelnemers een volle dag aan de slag met fenomenologisch waarnemen, op de Dag van de Fenomenologie op de Stadsboerderij in Almere (NL).

Deze opleiding is een modulair opgebouwde deeltijdopleiding voor volwassenen, waarin diverse onderdelen gaande van primaire productie tot plantaardig eindproduct aan bod komen. Dit is inclusief kwaliteitsopvolging, wetgevingstechnische aspecten in verband met het in de markt zetten van food- en non-foodproducten en marketing gerelateerde onderdelen.