Online info-avond Leertraject Bio- & BD-landbouw in Gent (VOLZET)

Online info-avond op dinsdag 9 juni: 19u - 22u // VOLZET

Deze info-avond is volzet, je kan wel nog deelnemen aan de info-avond op 23 juni. Die wordt gegeven door de Antwerpse leertrajectbegeleider maar is inhoudelijk hetzelfde. Meer info

 

Wil je zelf ook aan de slag gaan in de biologische landbouw?

Aangezien er momenteel geen fysieke bijeenkomsten kunnen doorgaan, organiseren we op 9 juni een online infosessie over onze opleiding Biologische en Biodynamische Landbouw.

Geprikkeld door de vele positieve berichten die ons over biologische en lokale landbouw bereiken in deze tijden? Tijdens deze sessie maak je kennis met het leertraject en de leertrajectbegeleider in Gent.

Wil je bioboer of -boerin worden?

Ons leertraject Biologische en Biodynamische landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk.
Werken in en rond de biolandbouw is een mooi en zinvol beroep, maar het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, ... . 
Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide.

Daarom hechten we er veel belang aan dat je als kandidaat-cursist vooraf goed geïnformeerd bent over inhoud en verloop van de opleiding:

 • We vragen je om eerst de beknopte informatie over het leertraject op de website te bekijken (Leertraject) én de infobrochure over het leertraject aan te vragen (Aanvragen infobrochure), en deze aandachtig door te nemen. Zo krijg je een goed algemeen inzicht in alle aspecten van het leertraject.
   
 • Spreekt het leertraject jou na het lezen van de infobrochure nog meer aan?
  Of wil je je verder oriënteren omtrent je toekomst in de biolandbouw?
  Kom dan zeker naar deze (of een andere) info-avond!
   
 • Tijdens een info-avond stellen we het leertraject concreet voor, maak je kennis met de leertrajectbegeleider & andere kandidaten en is er ruimte voor individuele vragen. Kom voorbereid naar de info-avond zodat je gerichte vragen kan stellen en al verder vooruit kan kijken (voorstage, …). Lees dus zeker vooraf de info-brochure.
   
 • Je op voorhand opgeven voor een info-avond is noodzakelijk! Deelname is gratis.
  Kort voor de info-avond ontvang je nog een mail met de laatste informatie en een link naar het online lokaal. Deze sessie zal doorgaan via het online platform Zoom. 
   
 • Deelname aan een info-avond is een voorwaarde voor verdere aanmelding en inschrijving (Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure).
   
 • Er volgen in juni ook nog twee open lesdagen, lees hierover meer op deze pagina.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!