Samen de bio-sector versterken?

Mei en juni zijn bij Landwijzer traditioneel de drukste promo-maanden. Met het oog op de start van het leertraject in september, verdelen we info-brochures en houden we info-avonden.
Maar wist je dat jullie onze grootste ambassadeurs zijn? Veel mensen die starten met het leertraject gaven aan ons leertraject te leren kennen via een boerderij, een ex-cursist, een hoevewinkel, een sympathisant of de sociale media van die persoon/dat bedrijf.

Je doet ons dus heel veel plezier door op sociale media of via andere promokanalen (zoals een nieuwsbrief) jouw ervaring met het leertraject te delen. Dat kan gaan over je eigen traject, over een stagiair op jouw bedrijf, over je ex-klasgenoten, over jouw boer(in) die het traject volgde, de boerderij waar je wekelijks je kraakverse groenten afhaalt,… Tag je hierbij Landwijzer, dan vinden mensen ook direct de weg naar onze info-brochure en info-avonden. Op Instagram kan dat via @landwijzer en op Facebook via @Landwijzer vzw.

Onze posts massaal delen, is ook zeer hulpvol. Laten we samen de bio-sector versterken; ook jij kan hierin een grote rol spelen om de landbouw van de toekomst mee vorm te geven!

printscreen IG