Aanbod rij-opleiding met korting voor Leertraject-(oud-)cursisten

tractorWil je reglementair met een landbouwvoertuig op de openbare weg kunnen rijden en ben je na 1/10/1982 geboren? Dan heb je in veel gevallen een specifiek rijbewijs nodig, het G-rijbewijs.
Vanuit Landwijzer hebben we op 2 plaatsen in Vlaanderen onderhandeld met rij-opleidingen voor het G-rijbewijs om een korting voor Landwijzer-cursisten of oud-cursisten te bekomen.
Die 2 rij-opleidingen zijn:
- het Praktijkcentrum voor de Land- en Tuinbouw in Roeselare
- de Kempense Rijschool in Herenthout (Herentals)
In beide opleidingscentra kan je als (ex-)cursist van Landwijzer een korting bekomen (5 à 10 %) op het cursusgeld voor theorie en praktijk.

Er is geen vaste periode; inschrijven kan individueel en gedurende het volledige jaar voor de cursusdata die de rijschool zelf voorstelt. De korting is volledig voor de cursist en wordt verrekend in je inschrijvingsgeld. Als (oud)-cursist neem je dus zelf contact op met de contactpersonen van de cursuscentra: PCLT : marleen.vervenne@pclt.beKempische rijschool: dorien@kempischerijscholen.be.

Om de korting te kunnen krijgen, moet je als cursist of oud-cursist een inschrijvings- of deelnamebewijs van het Leertraject van landwijzer voorleggen.
Huidige cursisten kregen de info al toegestuurd. 
Oud-cursisten van het leertraject (min. 1 jaar), kunnen de offertes van de cursuscentra, samen met een deelnamebewijs van het Leertraject opvragen via info@landwijzer.be.

Naar overzicht Nieuwsbrief december 2018