Bio Training Project

bio training project

Met het ‘Bio Training Project’ biedt Landwijzer Vlaamse biobedrijven (teelt, verwerking, handel) een  sponsoringsformule om als bedrijf (financieel) bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van kennis, vorming en visie in de biosector.
Door een afgesproken percentage van de verkoopprijs aan de consument af te staan, kan je als ondernemer Landwijzer en haar werking financieel steunen, en mee investeren in de verdere ontwikkelingen en toekomst van de sector.
Als sponsor kan je je deelname aan dit project bekend maken op de verpakking van je product.

Wil jij graag als sponsor engageren binnen het Bio Training Project? Neem dan contact met ons op via info@landwijzer.be.  

 

Sponsors: 

Pajottenlander

Pajottenlander sappen nam 5 jaar als sponsor deel aan het Bio Training Project, op basis van de globale verkoop van de 6 groentesappen uit het hele assortiment (5 cent per verkochte fles). Deze aanzienlijke financiële steun stelde ons in staat heel wat te realiseren. We zijn hen dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen en de geboden kansen. www.pajottenlander.be

Ethis Verzekeren

Ook Ethis Verzekeren steunt Landwijzer reeds meerdere jaren door een afdracht op het commissieloon bij het afsluiten van verzekeringspolissen. De klant bepaalt er zelf naar welk project de steun gaat. www.ethis.be

bio training project