Nieuwsbrief december 2022

Lees hier de webversie van onze nieuwsbrief.
Kreeg je onze nieuwsbrief niet in je inbox? Kijk dan even bij je spam-berichten!

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief nog niet? Onderaan deze pagina kan je je inschrijven.

Nieuwsbrief-items: 

’t is die tijd van het jaar: de dagen zijn kort, het vriest dat het kraakt, het wintert… Mijn favoriete tijd om binnen boerenboeken te verslinden in de warmte.

Maandelijks ontvangen de cursisten een gedetailleerd lesprogramma met alle concrete gegevens en praktische afspraken. Wie als praktijkopleider of gastdocent, of gewoon uit interesse over hun schouder wil meekijken, kan hier lezen wat deze maand aan bod komt, en wie daarover lesgeeft. Onvoorziene wijzigingen in het programma zijn steeds mogelijk. Deelnemers worden hiervan rechtstreeks zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

De boer.inn.en uit het CSA-netwerk kwamen op twee momenten samen met Koen Dhoore om uit te wisselen over de vraag of en in welke mate de prijs van het oogstaandeel moet geïndexeerd worden. De opkomst was groot en verschillende gedeelde zorgen kwamen naar boven naar aanleiding van de huidige economische crisis. Welke prijscorrectie moet ik toepassen om als boer.in zelf met de maatschappij bij te blijven? Waar liggen de oplossingen om mijn product beschikbaar te houden/maken voor iedereen? Antoinette, die één van beide dagen aanwezig was, geeft haar kijk.

De overige nieuwsbriefberichten vind je onder: