Sector-agenda

Het meest uitgebreide overzicht van activiteiten, vormingen, cursussen, studiedagen e.a. in de sector, vind je in de agenda van sectororganisatie Bioforum (Bioforum) en de agenda van het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting Biologische Teelt (CCBT).

Hier vind je enkele cursussen, studiedagen en inhoudelijke activiteiten die wij in de kijker willen zetten, omdat ze nauw aansluiten bij de Landwijzer-werking en -visie. 

Heb jij een inhoudelijke activiteit rond biologische of biodynamische landbouw aan te kondigen? Mail je aankondiging naar webmaster@landwijzer.be en we bekijken of we het kunnen opnemen op de website en in onze nieuwsbrief.

De jaarlijkse internationale conferentie van de biodynamische landbouwbeweging in Dornach (Zwitserland) zal ook dit jaar plaatsvinden. Er komt een online versie van 11 tot 14 februari, met uitnodiging voor lokale uitwisseling.

De Biobeurs 2021 schakelt om tot een online event genaamd BioKennisWeek. Deze vindt plaats van 18 tot en met 22 januari 2021. Dit kennisoverdracht-platform zal de Biobeurs vervangen die normaal in dezelfde week gehouden zou worden in Zwolle (NL). De fysieke Biobeurs schuift door naar 2022. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!