Info-avond Leertraject Bio- & BD-landbouw in Leuven

Donderdag 13 juni 2024, 19u - 22u.
Abdij van Park, Abdij van Park 7, 3001 Leuven
Inschrijven is verplicht

Wil je bioboer of -boerin worden?

Ons leertraject Biologische en Biodynamische landbouw is uniek en bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om het vak te leren: lessen, stages, begeleiding en een netwerk.
Werken in en rond de biolandbouw is een mooi en zinvol beroep, maar het vraagt ook veel realiteitszin, doorzetting, werklust, zakelijk en praktisch inzicht, ... . 
Bovendien valt de stap naar de landbouw niet te onderschatten voor wie er niet in opgroeide.

Daarom hechten we er veel belang aan dat je als kandidaat-cursist vooraf goed geïnformeerd bent over inhoud en verloop van de opleiding:

 • We vragen je om eerst de beknopte informatie over het leertraject op de website te bekijken (Leertraject) én de infobrochure over het leertraject aan te vragen (Aanvragen infobrochure), en deze aandachtig door te nemen. Zo krijg je een goed algemeen inzicht in alle aspecten van het leertraject.
   
 • Spreekt het leertraject jou na het lezen van de infobrochure nog meer aan?
  Of wil je je verder oriënteren omtrent je toekomst in de biolandbouw?
  Kom dan zeker naar deze (of een andere) info-avond!
   
 • Tijdens een info-avond stellen we het leertraject concreet voor, maak je kennis met de leertrajectbegeleider & andere kandidaten en is er ruimte voor individuele vragen. Kom voorbereid naar de info-avond zodat je gerichte vragen kan stellen en al verder vooruit kan kijken (voorstage, …). Lees dus zeker vooraf de info-brochure.
   
 • Je op voorhand opgeven voor een info-avond is noodzakelijk! Deelname is gratis.
  Kort voor de info-avond ontvang je nog een mail met de laatste informatie.
   
 • Deelname aan een info-avond is een voorwaarde voor verdere aanmelding en inschrijving (Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure).
   
 • Er volgen ook nog twee open lesdagen in het voorjaar van 2024, meer info in de agenda.