Steun Landwijzer

Draag mee onze boodschap uit

We willen mensen blijven inspireren om zich daadwerkelijk te engageren voor een andere landbouw. Hiervoor werkten we in de lente van 2017 aan een promocampagne die 6 (oud-)cursisten in beeld brengt. Samen tonen ze een mooi en divers palet van vernieuwende waarden in de landbouw die we vanuit Landwijzer ondersteunen en mee helpen concreet maken. 

Zes postkaartjes brengen elk met een foto en een getuigenis een (oud)-cursist in beeld. Van de beelden van Fien, Jarno en Ine werden ook affiches gemaakt op A2 en A3-formaat.

Wil je ook graag postkaartjes verspreiden en affiches ophangen?
Vraag ze hier aan, en we sturen ze je met de post op, kosteloos natuurlijk.
Alvast bedankt om Landwijzer mee aandacht te geven! 

Wil je Landwijzer, het leertraject en de (oud-)cursisten graag op een andere manier in de aandacht brengen? Neem dan contact op met Pieter, onze communicatiemedewerker: pieter.vermeiren@landwijzer.be 

Help Landwijzer een handje

Bij Landwijzer hebben we vaak meer taken, plannen en ideeën dan handen. Vaak kunnen we dan rekenen op vrijwillige hulp, soms eenmalig, soms voor lange tijd: voor onze bibliotheek, voor een verzending en ander promotioneel werk, voor hulp bij de praktische organisatie van een feest of cursus, ... . 
Wil jij je graag inzetten voor Landwijzer? Stuur een mailtje naar info@landwijzer.be en we bekijken het samen verder. 

Sponsor Landwijzer via het Bio Training Project

btpHet Bio Training Project biedt bedrijven de mogelijkheid om Landwijzer via sponsoring te steunen.
Zo kan je als biobedrijf bijdragen aan de verdere ontwikkeling van kennis, vorming en visie in de biologische sector. En die extra bijdrage is erg welkom!

Als ondernemer beslis je van welke producten je een afgesproken percentage van de verkoopprijs (aan de consument) structureel bestemt als ondersteuning voor de activiteiten van Landwijzer.
Met het logo op de deelnemende producten, geef je dan aan dat jouw bedrijf deelneemt aan het project.

Meer info over het Bio Training Project

Doe een gift aan Landwijzer

Als erkend Algemeen Vormingscentrum voor de Biologische landbouw, ontvangen we subsidies van de Vlaamse gemeenschap, voor de vormingsactiviteiten die we organiseren m.b.t. de professionele biologische landbouw wanneer er voldoende deelnemers zijn.
Voor het ontwikkelen van nieuwe (opleidings)activiteiten en het verdiepen van het gedachtegoed van de biologische en biologisch-dynamische landbouw, kijken we uit naar andere, eigen middelen. Een éénmalige of periodieke steun (doorlopende opdracht) van mensen die ons werk een warm hart toedragen, is dan ook erg welkom, en maakt het Landwijzer mogelijk om verder te ontwikkelen.

Wil jij graag een gift aan Landwijzer doen? Neem dan best contact met ons op via info@landwijzer.be