Steun Landwijzer

Draag mee onze boodschap uit

Wil je Landwijzer, het leertraject en de (oud-)cursisten graag in de aandacht brengen? Neem dan contact op met Pieter, onze communicatiemedewerker: pieter.vermeiren@landwijzer.be 

Help Landwijzer een handje

Bij Landwijzer hebben we vaak meer taken, plannen en ideeën dan handen. Vaak kunnen we dan rekenen op vrijwillige hulp, soms eenmalig, soms voor lange tijd: voor onze bibliotheek, voor een verzending en ander promotioneel werk, voor hulp bij de praktische organisatie van een feest of cursus, ... . 
Wil jij je graag inzetten voor Landwijzer? Stuur een mailtje naar info@landwijzer.be en we bekijken het samen verder. 

Doe een gift aan Landwijzer

Als erkend Algemeen Vormingscentrum voor de Biologische landbouw, ontvangen we subsidies van de Vlaamse gemeenschap, voor de vormingsactiviteiten die we organiseren m.b.t. de professionele biologische landbouw wanneer er voldoende deelnemers zijn.
Voor het ontwikkelen van nieuwe (opleidings)activiteiten en het verdiepen van het gedachtegoed van de biologische en biologisch-dynamische landbouw, kijken we uit naar andere, eigen middelen. Een éénmalige of periodieke steun (doorlopende opdracht) van mensen die ons werk een warm hart toedragen, is dan ook erg welkom, en maakt het Landwijzer mogelijk om verder te ontwikkelen.

Wil jij graag een gift aan Landwijzer doen? Neem dan best contact met ons op via info@landwijzer.be